Vesti
Sport
Zvezdan Terzić: ''Znao sam...''
02.05.2024. 20:00
Izvor: sportske.net
Zvezdan Terzić: ''Znao sam...''
Odmah pošto je Zvezda osigurala novu šampionsku titulu, počele su da stižu i reakcije čelnika kluba.
Za početak, oglasio se generalni direktor kluba Zvezdan Terzić koji je podsetio da je i jesenas, dok je Zvezda bila u bodovnom zaostatku za Partizanom bio uveren da će crveno-beli nastaviti šampionski niz.
To se tokom još jednog ''Zvezdinog proleća'' i potvrdilo.
''Ponovo smo pokazali da smo najbolji tim i najorganizovaniji klub u Srbiji. Čestitam svim navijačima, stručnom štabu i igračima, kao i zaposlenima u klubu. Svi dišemo kao jedan i zato su za navijače ovakvi uspesi postali nešto što se podrazumeva.
Uprkos očekivanju javnosti, nije bilo lako, ali dobar rad se uvek nagradi rezultatima. Nisam nijednog trenutka imao dilemu da li ćemo biti šampioni.
Bez obzira na situaciju na tabeli, u jednom trenutku smo bili na minus šest jasno i javno sam rekao da smo najbolji i da ćemo biti šampioni.
Znao sam da je ključ svega kontinuitet u dobrom radu, a to Crvena zvezda ima.
Zvezda je ozbiljan klub, ozbiljan sistem, sa ozbiljnim ljudima. Kod nas može da se desi loš dan, ali ne i loš duži vremenski period. Tako funkcionišemo, kao tim.
Rezultati su jedino merilo kvaliteta, sve ostalo su prazne priče. Naša sedma uzastopna titula pokazuje da smo od Crvene zvezde napravili dugoročno održiv šampionski sistem'', izjavio je Terzić, a preneo klupski sajt.