Vesti
Žuta štampa
Dok su druge trčale, ona ga je odbila - Bogdana i Veljko dobili trećeg sina, a ovako je počela njihova veza: "To je probudilo još veću želju kod njega"
15.05.2024. 20:00
Izvor: Blic
Dok su druge trčale, ona ga je odbila - Bogdana i Veljko dobili trećeg sina, a ovako je počela njihova veza: "To je probudilo još veću želju kod njega"
Veljko i Bogdana Ražnatović dobili su trećeg sina kojem su dali ime Isaija, kojem su se starija braća Željko i Krstan jako obradovali.
Inače, ljubavna priča Veljka i Bogdane počela je odbijanjem sa Bogdanine strane, nakon čega su se razvila osećanja.Ove detalje Cecina snajka otkrila je u emisiji "Ceca Show", na "Blic" televiziji.
- Upoznavanje sa Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka, što je dovelo do neverovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo neverovatnu ljubav i porodicu koja je za nas veliki blagoslov.
- Počelo je tako što sam ga odbila, jer sam znala kakav je. To je kod njega probudilo samo veću želju za mnom, kasnije je to preraslo u veliku ljubav - rekla je Bogdana.
Da podsetimo, Bogdana i Veljko Ražnatović dobili su trećeg sina Isaiju.Bogdana i Veljko sada imaju tri sina, malog Željka, Krstana i Isaiju.
Da podsetimo, u Cecinom domu na Dedinju, sinoć se do ranih jutarnjih časova slavilo rođenje malog Isaije.
Na proslavi su bile mnoge poznate ličnosti i rodbina, a iz Španije je došla i ponosna tetka Anastasija.
U jednom trenutku iznad vile na Dedinju, zasijao je i vatromet.Ceca se sinoć pojavila pred pripadnicima sedme sile ispred doma na Dedinju, a nije krila sreću, pa je sve vreme bila nasmejana.