Vesti
Žuta štampa
"Bili su zajedno, voleo je kao boga": Sandra Rešić progovorila o odnosu Vesne Zmijanac i njenog oca Nina
16.05.2024. 20:00
Izvor: Blic
"Bili su zajedno, voleo je kao boga": Sandra Rešić progovorila o odnosu Vesne Zmijanac i njenog oca Nina
Pevačica Sandra Rešić progovorila je o odnosu svog oca, pokojnog Nina Rešića i pevačice Vesne Zmijanac.
Kako je Sandra Rešić ispričala njen otac, Nino Rešić, joj je jednom prilikom ispričao najveće tajne, pa je tako otkrio i da je ludo voleo Vesnu Zmijanac.
- Da, bili su zajedno. To je ono što je on meni rekao. Vesnu Zmijanac izuzetno poštujem, a njene pesme obožavam. Neke su mi čak i omiljene. Imala sam priliku da je upoznam, pa i da razmenim nekoliko intimnih poruka povodom nekih ozbiljnih pitanja, kad mi je trebao savet - kako Sandra kaže, ona je o Vesni čula reči hvale od svih članova porodice.
- Moj deda i njegova druga supruga, moja baka Mara, o Vesni su uvek pričali sve najlepše: da je dobar čovek i pravi laf. Kažu da je kao i moj otac bila džek, samo veselje, samo proslave. Oboje su bili spremni da sve što zarade isto veče potroše na muziku. Samo pređu u drugu kafanu - rekla je pevačica, pa otkrila šta joj je Nino rekao za odnos sa koleginicom.
- Pričao mi je da je Vesna bila fenomenalna, u vreme kad su bili zajedno najbolja riba na javnoj sceni, kao i da ju je voleo kao Boga.
Na kraju ispovesti, Sandra je kazala da je čula kako je Vesna Zmijanac napisala autobiografiju u kojoj, navodno, nije spomenula njenog oca.
- Ne znam da li je to tačno, pa ne mogu ništa da komentarišem - zaključila je.