Vesti
Žuta štampa
Venčali se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj: Tajna ceremonija obavljena u vili na Dedinju! Svi detalji
28.05.2024. 20:00
Izvor: Kurir
Venčali se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj: Tajna ceremonija obavljena u vili na Dedinju! Svi detalji
Anastasija Ražnatović udala se danas, 28. maja, za fudbalera Nemanju Gudelja. Naime, mlada pevačica i njen suprug obavili su građansko venčanje i organizovali svadbu za uzak krug prijatelja i rodbine.
Tajno građensko venčanje upriličeno je u krugu najbližih članova porodice, Ražnatovića i Gudelja i kumova.
Nemanjina porodica, majka, sestra, otac i brat stigli su sat vremena pre početka ceremonije, a dočekao ih je lično Nemanja.
Kapija vile ukrašena je belim cvećem.
Anastasijin kum bio je njen najbolji prijatelj Ljubomir Tozev, a Nemanji je kum bio dugogodišnji prijatelj Goran Telebak.
Anastasija je zablistala u posebnoj haljini koju je odabrala za ovaj trenutak, dok je Nemanja, u elegantnom izdanju, ponosno držao za ruku svoju voljenu suprugu.
Nakon ceremonije, usledilo je veselje u krugu članova porodice, gde su se slavili ljubav, zajedništvo i budućnost koju Anastasija sada Gudelj i Nemanja grade zajedno.
Inače, Anastasija i njen dragi su se pre nekoliko meseci, tačnije krajem avgusta zavetovali na večnu ljubav pred Bogom u manastiru Rajinovac.
Gudelj je tada izabrao burme luksuznog brenda "Bvlgari" koje koštaju pravo bogatstvo.
Na zvaničnom sajtu ovog brenda piše da jedan prsten košta 1.330 funti, odnosno 1.557 evra. Za dve burme mladoženja je iskeširao 3.114 evra.