Vesti
Žuta štampa
Bogdana blistala u haljini od 150 evra Evo kako je izgledala Veljkova žena na svadbi Anastasije Ražnatović samo 13 dana nakon porođaja
30.05.2024. 20:00
Izvor: Blic
Bogdana blistala u haljini od 150 evra Evo kako je izgledala Veljkova žena na svadbi Anastasije Ražnatović samo 13 dana nakon porođaja
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, 28. maja su održali tajno venčanje u vili na Dedinju u prisustvu najuže porodice i prijatelja.
Supruga Veljka Ražnarovića, Bogdana Ražnatović blistala je dve nedelje nakon porođaja, a za ovu priliku ona je odabrala elegantnu "prljavo" roze haljinu sa srebrnim detaljima, čija cena iznosi oko 150 evra.Inače, Bogdana je izašla iz Cecine kuće sa najstarijim sinom Željkom i bebom sela u automobil i uputila se ka Titelu.
Ona je za ovu priliku odabrala običnu haljinu u maslinastoj boji, a mnogi su se oduševili njenom linijom nakon porođaja.Da podsetimo, Anastasijin kum bio je njen najbolji prijatelj Ljubomir Tozev, a Nemanji je kum bio dugogodišnji prijatelj Goran Telebak.Anastasija je zablistala u posebnoj haljini koju je odabrala za ovaj trenutak, dok je Nemanja, u elegantnom izdanju, ponosno držao za ruku svoju voljenu suprugu. Ova posebna veza, koja je rasla i jačala kroz vreme, sada je krunisana građanskim venčanjem. Crkveno venačnje Anastasije i Nemanje odigralo se 14.jula prošle godine.