Vesti
Žuta štampa
"Zatekla sam ih u liftu naše zgrade zagrljene" Vesnu Zmijanac je dečko prevario prvo sa voditeljkom, a onda i sa njenom koleginicom
01.06.2024. 20:00
Izvor: Blic
"Zatekla sam ih u liftu naše zgrade zagrljene" Vesnu Zmijanac je dečko prevario prvo sa voditeljkom, a onda i sa njenom koleginicom
Vesna Zmijanac važila je za jednu od najlepših pevačica sa domaće javne scene. Za njom su mnogi muškarci uzdisali, a ona se jedino venčala sa Vladom Jovanovićem sa kojim ima ćerku Nikoliju.
Poslednji partner kojeg je Vesna Zmijanac predstavila u javnosti je biznismen Željko Rstić, a njihovu vezu obeležio je veliki skandal.
- Dugo me je varao. Prethodne prevare je vešto skrivao, ali u poslednjoj sam ga lično razotkrila. Zatekla sam ga u liftu naše zgrade u zagrljaju voditeljke koja je poznatija po bahanalijama na splavovima, nego svojim poslovnim angažmanima - izjavila je Vesna za pomenuti magazin, a onda su mediji navodi da je reč o voditeljki Tamari Stojmirov, sa kojom se Željko zabavljao nekoliko meseci nakon raskida sa Vesnom. Ni Željko, ni Tamara ovu priču nikada nisu potvrdili.
- Znam ja sve o njoj, i mnogo više nego što svi misle. Mnogi o njoj znaju mnogo toga, a ja neću da joj dajem na važnosti i pravim joj reklamu - rekla je Zmijančeva za domaće medije kada su je pitali da li je Tamaru zatekla sa Željkom u liftu.
Inače, Željko Rstić se 2016. godinu upustio u emotivnu vez sa još jednom folk pevačicom - Zlatom Petrović. Zlata i Željko su se rastali posle samo deset meseci ljubavi.
- Prekinuli smo našu vezu kao i svi normalni ljudi, na civilizovan način. Niko ni za kim ne pati i ne znam zašto se diže tolika dževa oko te naše veze. Ova priča je završena. Ja sam ostvarena i srećna žena, imam svoje potomke i dva braka iza sebe, a ovo sa Željkom je bilo lepo druženje i nije mi padalo na pamet da se udajem - rekla je pevačica za ''Alo'' nakon raskida.