Vesti
Žuta štampa
Kosjerina i verenik odrešili kesu! Prave venčanje za 100 zvanica, a od domaće muzike dozvoljen samo ovaj pevač
03.06.2024. 20:00
Izvor: Telegraf
Kosjerina i verenik odrešili kesu! Prave venčanje za 100 zvanica, a od domaće muzike dozvoljen samo ovaj pevač
Svi detalji gala venčanja
Voditeljka Dragana Kosjerina i njen verenik Bojan Perduv uskoro će stati na ludi kamen.
Venčanje će biti obavljeno 9. juna u jednom od najelitnijih beogradskih hotela.Kumovi, porodica, kolege i prijatelji okupiće se da budućim mladencima požele sve najlepše u bračnom životu i s njima proslave venčanje, a izvor blizak voditeljki otkriva sve detalje.
-Biće 100 zvanica. Pola s mladine strane i pola s mladoženjine. To je najuži krug ljudi. Toliko zvanica može da primi i hotel za koji su se odlučili i to njima apsolutno odgovara. Budući mladenci su se odlučili za najskuplji paket koji uključuje zakup prostora, meni, selekciju žestokih pića i benefite poput štampanja menija po odabiru gostiju, dekoracije prostora na elegantan način, kao i bračni apartman u koji mogu da uđu pre uobičajenog hotelskog roka, ali i da ga napuste mimo zvaničnog protokola. To je ta specijalna usluga – priča izvor, prenosi Kurir.
Kako se navodi, u luksuznom hotelu cene svadbenih veselja iznose od 129 eura do 229 evra po osobi.
- Ta dva paketa su različita, ali mladenci se uglavnom odlučuju za skuplju varijantu jer, kada se podvuče crta, to ispadne isplativije. Ne služi se domaća kuhinja, nego francuska. Meni je elegantan, a čak sedam profesionalnih kuvara priprema specijalitete. U ovom slučaju, ali i kod ostalih svadbenih ceremonija, biće postavljeni dekorativni paneli. Ipak je ovo hotel i gosti cirkulišu iz svih krajeva sveta, ali opet se oseća neka druga atmosfera jer je sve podređeno mladencima i njihovim gostima.
- Što se muzike tiče, tu je politika hotela malo striktnija. Dozvoljeni su svi žanrovi osim domaće pop i folk muzike, samo strani, a od domaćih bivših jugoslovenskih zvezda dozvoljen je Zdravko Čolić. Hotel ima bendove s kojima sarađuje godinama unazad i mladencima taj odabir repertoara odgovara - navodi izvor.
Inače, Dragana i Bojan planirali su venčanje na leto 2020. godine a pandemija koronavirusa ih je u tome omela. Oni su tad odložili stupanje u brak
- Pandemija je svima poremetila planove, poslovne i privatne. Ono što nam je svima zajedničko u ovom trenutku je osećaj neizvesnosti. Ne znamo kako će se život odvijati kroz nekoliko meseci, ne znamo ni kada ćemo moći ponovo da putujemo, okupljamo društvo… Sve smo planove, u skladu s tim, stavili na pauzu i čekamo da uhvatimo korak s dinamikom situacije – rekla je 2020. godine Kosjerina.