Vesti
Žuta štampa
Otišli su jedno za drugim: Najveći životni udarac Aca Pejovića
04.06.2024. 20:00
Izvor: Story
Otišli su jedno za drugim: Najveći životni udarac Aca Pejovića
Roditelji Aca Pejovića preminuli jedno za drugim.
Aco Pejović jedan je od naših najuspešnijih pevača, njegovi honorari dostižu vrtoglave svote, pa ne čudi što je dom Aca Pejovića definicija luksuza.
Pevač nikada nije krio da je odrastao u nemaštini. Talenat za muziku pokazao je rano, a kako roditelji nisu imali novac za školovanje, Aco je živeo u domu za učenike, s obzirom na to da škola nije postojala u njegovom gradu. - Imao sam 14 godina i to je za mene bio mučan period. Bio sam u đačkom domu koji je bio oronuo, hladan, sa sobama gde je bilo po šest-sedam ljudi i zajednička kupatila. Ali bože moj, sve zbog muzike - ispričao je on.- Nisam plakao ali su mi noći bile teške. U gradu si gde nikoga ne znaš, ali apsolutno nikoga. Stresno je bilo jer sam bio klinac. Treba da se snađeš, da izguraš tu priču zbog koje si došao - rekao je svojevremeno Pejović koji danas uživa u luksuzu.Kako je pevač istakao, smrt majke Anđelke i oca Isidora do danas nije preboleo, a posebno mu je žao što nisu doživeli veliki uspeh svojih unuki.- Najveći udarac je bio njihov gubitak. Njih dvoje su u tri godine otišli jedno za drugim. To mi je bilo najteže - otvorio je dušu Pejović u emisiji „Na liniji života sa Nemanjom”, pa dodao:
- I danas, kad izađem da prošetam, ja se uhvatim za telefon da okrenem majku ili oca. Imao sam tu naviku, da dok šetam, pričam sa njima.
Ni tu se, međutim, nije zaustavljao.- Postoje mnoge stvari koje im nisam rekao... Žao mi je što neke stvari nisu dočekali. Eto, nisu dočekali da vide unuke koje su postale uspešni ljudi. Teška priča - istakao je Aco, na ivici suza, za Pink.