Vesti
Žuta štampa
Zorica Brunclik se opet udaje, otkrila sve detalje svadbe: Prvi put na estradi desiće se spektakl, evo šta kaže Kemiš
07.06.2024. 20:00
Izvor: Svet
Zorica Brunclik se opet udaje, otkrila sve detalje svadbe: Prvi put na estradi desiće se spektakl, evo šta kaže Kemiš
Svadba Kemiša i Zorice desiće se sledeće godine
Pevačica Zorica Brunclik i istaknuti estradni umetnik Miroljub Aranđelović Kemiš otkrili su kada će obnoviti bračne zavete. Svadba Kemiša i Zorice ali o detaljima se nije ništa znalo.
Muzička zvezda i njen suprug su prilikom ispraćaja unuke Sare na matursko veče otkrili datum kada će upriličiti gala slavlje.
– Svadbu pravimo sledeće godine za moj rođendan, 29. juna. Vama je to smešno, a uopšte nije smešno. Vi se mesecima bavite razvodima, prevarama, ali je ovo prvi put da će neko praviti obnavljanje zaveta, a po našem srpskom jeziku se to kaže svadba – poručila je raspoložena Zorica Brunclik.
– Trajaće sedam dana – dodao je Kemiš.
Podsećanja radi, pevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš četiri decenije su u srećnom braku, a pevačica je sada otkrila da planiraju da naprave veliku proslavu tim povodom.
– Nisam osmislila još uvek kako tačno da ga obradujem, pravićemo feštu. Svadbu (smeh)! Nama je sada ostalo da ispunjavamo sebi želje jer mi nismo imali pravu svadbu. Mi smo se venčali u 5 popodne, a ja sam se u pola 3 te noći porodila. Tako da sam bila mlada koja je imala 100 kilograma – rekla je Zorica.
Jedan od njenih supruga bio je Kemišev kolega, Ljuba Kešelj, a za njega pevačica nije imala lepe reči.
– Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina – ispričala je Zorica svojevremeno.
Međutim, harmonikaš je demantovao ove navode bivše supruge.
– Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem?! – izjavio je pre nekoliko godina on.