Vesti
Žuta štampa
Šteta je preko 1.500.000 €! Jovana Jeremić o uzroku požara u pogonu njenog dečka: Ako padne, padaju svi pekari
12.06.2024. 20:00
Izvor: mondo.rs
Jovana Jeremić oglasila se nakon požara u pekari njenog dečka Dragana Stankovića i otkrila više detalja.
U svim domaćim medijima odjeknula je vest da je u ranim jutarnjim časovima izbio požar u pogonu pekare AS, čiji je vlasnik Dragan Stanković, inače dečko voditeljke jutarnjeg programa Jovane Jeremić. Nadležni organi ispituju uzrok požara, a ovo nažalost nije prvi put da se Draganu zapalio objekat od 1.000 kvadratnih metara.
Zapravo je sada treći put, drugi za dva meseca, da gori Stankovićev objekat. Kako je voditeljka rekla, štata je oko milion i po evra, a zatim je otkrila detalje požara, kao i navodni uzrok.
"Izbio je požar jutros oko tri sata, u Draganavom delu pogona. Šteta je preko milion i po evra. Vatrogasci su došli na vreme, ali Dragan je svojim očima gledao kako mu gori imovima. Čekamo nadležne organe da utvrde uzrok požara", rekla je Jovana i nastavila: "Ovo je treći požar od 2021. godine, a drugi u poslednja dva meseca. Ovo su upozorenja i pritisci koje moj Dragan trpi non stop. Postoje problemi u pekarskoj industriji, strani faktor želi da je preuzme i da vlada hlebom Srbije. Da nam stranci kroje kapu kolika je cena hleba", navela je navodni razlog izbijanja požara."Kad padne Dragan Stanković, pašće svi pekari u Srbiji. On se bori za pekarsku industriju Srbije. Da svi rade i zarađuju, a ne jedan proizvođač da zgrće novac preko grbače dobrih ljudi. Mi smo imali najavu juče niza pritisaka koji će se desiti. Sve što se desilo to je vid pritiska na industriju hleba. Dragan neće da proda biznis, on samo hoće i bori se za pravdu, a to je da svi mogu da rade i žive od hleba, a ne da hleb bude 500 dinara. Protiv toga se bori i zato trpi napade i štetu", rekla je Jovana.