Vesti
Žuta štampa
Naš pevač (78) je zaveo, a ona ni školu nije završila! Bili u tajnoj vezi, pa pukla bruka:"Ona se rodila kada sam objavio…
25.06.2024. 20:00
Izvor: Blic
Naš pevač (78) je zaveo, a ona ni školu nije završila! Bili u tajnoj vezi, pa pukla bruka:"Ona se rodila kada sam objavio…
Supruga Željka Bebeka (78) je 34 godine mlađa od njega, a upoznali su se dok još ona nije završila školu.
Za jednim od najpopularnijih rokera na prostorima bivše Jugoslavije, ludele su mnoge žene, a on se čak dva puta ženio.
Prvi put se oženio Spomenkom, koja mu je rodila ćerku Silviju, drugi put to je bilo sa Sandrom, koja mu je podarila ćerku Bjanku.
Ružica, ga je potpuno osvojila, a njihovu ljubav su upotpunili sin Zvonimir, koji je krenuo očevim stopama i ćerka Katarina koja je slika i prilika svoje majke.
Bili u tajnoj vezi
Njih dvoje su na samom početku bili u tajnoj vezi jer su se plašili da će ih okolina osuditi.
Nisu svi gledali blagonaklono na ovu romansu zbog velike razlike u godinama. Naime, Željko je tada imao 52, a Ružica 18 godina.
"Ona je ulaskom u moj život sve promenila“, započeo je 77-godišnji pevač, a Ružica dodaje:
"Željko me nekako formirao. Ja sam bila jako mlada, imala sam tek 18 godina kada smo se mi upoznali i kroz neko zajedničko druženje shvatili smo da jedan drugome odgovaramo.“
"Bez obzira na to što je ona bila mlada i još nije ni fakultet završila ili ja koji sam tada bio iskusni vuk u karijeri rock ‘n‘ rolla, videlo se da sam se dovoljno smekšao da život počnem drukčije gledati“, objasnio je Bebek.
"To je ta, da mi je naišla kada sam imao 18 godina, bili bismo danas 50 godina u braku, no nije naišla tada, ona se rodila kada sam ja objavio pesmu ‘Bitanga i princeza’. Negde u višim sferama odlučeno je da se mi moramo sresti“, objasnio je Bebek.