Vesti
Žuta štampa
"Tada smo počeli da se viđamo" Boba Živojinović je pre Lepe Brene bio blizak sa princezom Dajanom - Ovo su svi detalji njihovog odnosa
26.06.2024. 20:00
Izvor: Blic
"Tada smo počeli da se viđamo" Boba Živojinović je pre Lepe Brene bio blizak sa princezom Dajanom - Ovo su svi detalji njihovog odnosa
Suprug Lepe Brene, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović, otkrio je detalje poznanstva sa čuvenom princezom Dajanom.
Boba Živojinović objasnio je kako je upoznao princezu Dajanu i istakao da mu je čast što ga je svojevremeno upravo ona bodrila sa tribina.
Boba i Dajana upoznali su se 1987. godine, a postoji i fotografija na kojoj Lejdi Di pozira s njim i njegovim najstarijim sinom Filipom.
- Ne želim sad da pričam o tome jer ona nije više s nama. Velika je stvar kada na meč dođe da te bodri neko poput nje. Jer se nije dešavalo da neko iz kraljevske porodice navija za tebe s tribina - ispričao je Boba, a onda se prisetio i kako su se upoznali.
- Nedelju dana pre Vimbldona 1987. održao se humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom. Bio sam jedan od učesnika, pored još nekoliko poznatih tenisera. Tada sam upoznao Lejdi Dajanu. U prvom razgovoru pitala me je da li sam ja taj teniser koji ima najjači servis. Dobila je potvrdan odgovor. Iduće godine isto se održavao egzibicioni meč, pa je ona opet došla. I ponovo me pitala da li je moj servis i dalje dobar. Tada smo počeli da se družimo i viđamo. Bili smo bliski - priznao je Živojinović ranije.
- Navijala je za mene. Bilo mi je izuzetno drago što me podržava jedna takva žena. Volela je način na koji sam igrao i ponašao se na terenu i sve što ide uz to. Dajana je bila predivna osoba s kojom sam mogao da razgovaram o običnim stvarima. Njena veličina bila je u toj normalnoj komunikaciji. Iznenadio sam se koliko je prirodna žena. Počastvovan sam što sam je poznavao. Naši dugi razgovori svodili su se na priče o svakodnevnim stvarima i našoj deci. Filip je godište njenog mlađeg sina Harija, pa su nam to uglavnom bile teme za razgovor - otkrio je nekadašnji teniser tada.