Vesti
Žuta štampa
ELITA 7: Miona potpuno slomljena zbog Stanislava - Želeo sam da te isprosim!
01.07.2024. 20:00
Izvor: Svet Plus
ELITA 7: Miona potpuno slomljena zbog Stanislava - Želeo sam da te isprosim!
Miona Jovanović i Stanislav Krofak u rijalitiju ELITA 7, nakon venčanja, imali su ozbiljan razgovor u hotelu, gde su jedno drugom otvorili dušu i rekli sve šta imaju.
Dugoočekivani razgovor bivšeg ljubavnog para konačno je usledio u Eliti. Iako su u početku imali zategnute odnose, Miona i Stanislav, potpuno su se oputili i rekli jedno drugom sve što im leži na duši.- Je l' si pričao nešto o prstenju, nekim signalima - pitala je Miona.
- Ne, imao sam plan. Kad si ušla, pripremao sam da dođem unutra i da te zaprosim za Novu godinu. Poslao sam Darku poruku, kako bi se to organizovalo - odgovorio je Stanislav.
- Zašto nisi bacila svo to prstenje u jezero, kad te zezao? - pitao je on.
- Prsten nisi ti kupio, narukvicu jesi. Što bih bacila to jer to smeta Ša? Ja to tako ne doživljavam, ja volim sve da čuvam.
- Bunio si se što sam pričala neke stvari o tebi, a ti si pričao nekoj osobi, s kojom si bio mesec dana, neke stvari o meni. Zašto? - pitala je Jovanovićeva.
- Samo kažem da ili ne, to nisu moje reči. Ne bih to rekao ni njoj o tebi, ni tebi o njoj - rekao je Krofak.
- A smetalo ti je što sam ja pričala Ša. Mogao si da joj kažeš nešto. Maja i ti komentarišete kako ja gledam u tebe - rekla je Miona.