Vesti
Žuta štampa
Bosanska influenserka ima četvoro dece, a na more povela samo troje: Otkrila zbog čega je jednog sina ostavila i izazvala gnev celog regiona
03.07.2024. 20:00
Izvor: Blic
Bosanska influenserka ima četvoro dece, a na more povela samo troje: Otkrila zbog čega je jednog sina ostavila i izazvala gnev celog regiona
Influenserka iz Bosne Ilda Humić digla je prašinu na drušvenim mrežama je jedno dete ostavila kod kuće i otišla na more sa mužem i ostalo troje mališana.
Ilda Humić je ove godine dobila četvrto dete, a u međuvremenu je isplanirala odlazak na more.Ipak, trogodišnjeg sina Isaka ostavila je kod kuće jer, kako je izjavila, nije bilo mesta u automobilu.
Ova njena izjava izazvala je bes korisnika Tvitera, pa su ubrzo počeli da korisnici ove drutvene mreže iznose stavove o majki četvoro dece.
- Ovoj zeni je patetika drugo ime. Prvo tužna priča kako se roditelji trude da uspeju, a onda "dva i dva su četiri, Isak je ostao."- Nije bilo mjesta u autu i ostale laži.
- Odbacila si jedno svoje dete zbog mora, ostavila ga da se kupa u žabokrečini, i još se hvališ time, tako da to sve što si rekla možeš samo reći svom odrazu u ogledalu, glasio je komentar još jedne korisnice Tvitera.
Ilda je ubrzo nakon komentara zgranutih korisnika Tvitera, objavila video u kom vređa sve oni koji su krtikovali.- Ilda Humić rodila 4 dece, i Isaka ostavila kući nije ga vodila na more jer skida pelene... Takođe ga nije vodila u Nemačku... Puklo bi mi srce da jedno ostavim kući, a drugi sa mnom u provod. Najgora osoba..fuj!!!!