Vesti
Žuta štampa
"Ramena preširoka, a nogice kao u vrapca" Seka Aleksić brutalno isprozivala muškarce, jednu stvar nikako ne može da razume: "Jel' stvarno mislite da je to lepo?"
06.07.2024. 20:00
Izvor: Blic
"Ramena preširoka, a nogice kao u vrapca" Seka Aleksić brutalno isprozivala muškarce, jednu stvar nikako ne može da razume: "Jel' stvarno mislite da je to lepo?"
Pevačica Seka Aleksić veoma je aktivna na društvenim mrežama gde se trudi da svojim pratiocima pokaže kako zapravo ona živi.
Seka je veoma iskrena pa tako svoje platforme koristi da prokomentariše i razna dešavanja, ali i da sa publikom podeli svoje mišljenje na različite teme.Ona je sada objavila snimak u kom komentariše muškarce koje viđa u teretani.- Volim da vidim kada neko trenira i kada vodi zdrav život, to je jako lepo. Imam jedno pitanje, ali ne za osobe koje treniraju celo telo. Zanimaju me oni tipovi, znate da ih ima svaka teretana, muškarci koji treniraju samo ruke i grudi, stomak, ramena, bicepse, a niže od stomaka nogice ni slučajno. Pa me zanima da li stvarno mislite da je lepo kada su vam ramena preširoka, a nogice kao u vrapca? - rekla je Seka.Inače, Seka je nedavno istakla i koliko voli domaću kuhinju.- Jutros uđem na Instagram i neka devojka mi poslala video snimak dok ja jedem pasulj, snimala sam se pre možda godinu dana, i kaže: "Koja si ti kraljica, ti jedeš pasulj", a šta misliš ti da ja jedem, sestro? Pa ne jedem kavijar sigurno. Prvo, ne volim ga, probala sam jednom u životu, odvratan je, smrdi, neukusan, katastrofa. Druga stvar, ja jedem i pasulj, grašak, boraniju, gulaš, punjene paprike, sarme, sendviče i sve normalno što se jede ceo život. Ja ne vidim poentu da neko misli, da neko ko je javna ličnost ne jede pasulj. Pa jedem ga sigurno jednom nedeljno, a kada sam bila mala, jela sam ga skoro svaki dan. Pasulj je najjača klopa na svetu - poručila je Seka.