Vesti
Žuta štampa
Nadu Topčagić pitali: "Da li pored bakšiša uzimate i poslužavnike?", njen odgovor je hit: "Šta mi se dopada uzmem, pepeljarice, peškire - svi to rade, nego ja sam iskrena"
08.07.2024. 20:00
Izvor: Blic
Nadu Topčagić pitali: "Da li pored bakšiša uzimate i poslužavnike?", njen odgovor je hit: "Šta mi se dopada uzmem, pepeljarice, peškire - svi to rade, nego ja sam iskrena"
Nada Topčagić jedna je od omiljenih pevačica sa naše estrade, a njene izjave teraju suze na oči.
Pevačica ima smisla za humor koji oduševi sve. Gostujući u jednoj emisiji Nada je dobila pitanje na koje je kao iz topa dala urnebesan odgovor.
- Da li je tačno da ste, pored bakšiša, na nastupu uzeli i dva poslužavnika?” glasilo je pitanje koje joj je uputio momak iz publike.
Pevačica je odgovorila kao iz topa:
- Ma sve kupim što mi se nađe pod rukom, šta vam je ljudi. Šta god da mi se dopada uzmem, recimo pepeljarice, lijepe peškire ako su novi. Ma svi to rade, nego ja sam iskrena - odgovorila je Nada što je tada izazvalo smeh u studiju.
Inače, Nada Topčagić je poznata po svom specifičnom modnom ukusu, a opšte je poznato da pevačica godinama nosi kačkete i šešire, koji su njen zaštitni znak, kao i pregršt cirkona i perija.
Nada Topčagić definitivno spade u red jako cenjenih narodnih pevačica, sa velikim brojem hitova, dugim estradnim stažom, ali i neobičnim kombinacijama, koje su očigledno njen omiljeni izraz.
"Ja se oblačim na pijaci"
Nada je nekada bila ljubitelj haljina sa obaveznim šljokicama, ali se vremenom ljubav prema šljokicama transformisala u veliku emociju prema periju i cirkonima.
- Ja se oblačim na pijaci u Bajinoj Bašti. Iskreno vam kažem, ja tamo kad pokupujem u Beograd svi iz komšiluka me pitaju gde sam to kupila. Tamo sam našla orginal Chanel, tamo mnogi idu i kupuju, rekla je Nada.