Vesti
Žuta štampa
NASLEDILA ŠAVIJU: Barbara prošetala pola srpske fudbalske reprezentacije
08.09.2015. 20:00
Izvor: Kurir
NASLEDILA ŠAVIJU: Barbara prošetala pola srpske fudbalske reprezentacije
Šegetinova, koja je u vezi s Borkom Veselinovićem, viđala se i sa Zoranom Tošićem, Nikolom Ninkovićem, Aleksandrom Mitrovićem, Filipom Kneževićem i Lolom Smiljanićem
Barbara Šegetin, učesnica „Velikog brata“, postala je nova Nataša Šavija, jer je prošetala pola fudbalske reprezentacije Srbije.
Iako dolazi iz Hrvatske, naši sportisti su joj slaba tačka, pa je Sorajina drugarica već izvesno vreme sa igračem Rada Borkom Veselinovićem. Ali i pre njega ona je bila s njegovim kolegama. Kurir je pre nekoliko meseci prvi objavio da je Barbara u vezi s Milanom Lolom Smiljanićem. Njih dvoje su se zajedno provodili po beogradskim klubovima, ali ta veza nije potrajala. Barbara je, tvrdi naš izvor, upecala i Zorana Tošića, Nikolu Ninkovića, Aleksandra Mitrovića i Filipa Kneževića.
- Barbarin dečko ima sina sa Sorajinom drugaricom Sarom Vićentijević, ali njoj to ne smeta. Bila je ludo zaljubljena i u Lolu Smiljanića - kaže izvor Kurira.
Pozvali smo Smiljanića, koji nije želeo da sasluša naše pitanje.
- Ne zanima me zašto me zovete - odbrusio je fudbaler.
Ninković je pokušao da se opere:
- Barbara i ja se poznajemo iz grada, bili smo u istom društvu, ali nikad nisam bio s njom. Imam devojku - kaže Nikola Ninković.
Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa ostalim fudbalerima ali niko od njih nije odgovorio na našu poruku.

Šavija oduševljena
DELILE SMO BAMBIJA I LOLU
Nataša Šavija se oduševila što nije jedina starleta koja je bila s pola reprezentacija.
- Dobro je da nisam jedina koja je bila s pola reprezentacije. Nas dve smo delile Lolu Smiljanića i Zorana Tošića. Razumem je što je bila s toliko fudbalera, jer su oni odlični frajeri, a posebno su dobri u krevetu. Perspektivni su, uspešni i to svakoj ženi treba. Mislim da ćemo nas dve da se družimo kad izađe iz rijalitija, jer vidim da već imamo zajedničku temu - poručila je Šavija.