Vesti
Žuta štampa
Nikola Rokvić istrajan na hodočašću ka Grčkoj: "Duva jak vetar, ali..."
23.04.2024. 20:00
Izvor: B92
Nikola Rokvić istrajan na hodočašću ka Grčkoj: "Duva jak vetar, ali..."
Poznati sprski pevač Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana su osnovali fondaciju sa misijom pružanja pomoći onima kojima je najpotrebnija.
Pevač je pešice započeo svoje putovanje ka Atini, do manastira Svetog Nektarija Eginskog, tokom kojeg planira da prikupi sredstva za dečiju onkologiju.
Pred polazak na ovaj humani put, Nikola je sa porodicom posetio Hram Svetog Save, odakle je poslao snažnu poruku.
"Odlučio sam da iz ljubavi prema ljudima krenem na ovaj put i nadam se da će biti na radost mnogih, nadam se da će biti na uzrastanje mnogih, nadam se da će biti na pomoć mnogih. Prvenstveno, na pomoć mnogim porodicama, mnogoj deci, ali što je najbitnije na pomoć bolesnoj deci zbog koje sam u velikoj meri i krenuo na ovaj put. Pokrenuli smo fondaciju koja će pomagati porodicu, koja će pomagati talentovanu decu, mnogodetnu porodicu, ali isto tako i bolesnu decu", rekao je Nikola u Hramu Svetog Save.
Dok putuje, Nikola redovno ažurira svoje društvene mreže i obaveštava o napretku putovanja, danas je objavio fotografije na kojima se vidi kako trči duž autoputa, ne žaleći se na vremenske prilike.
"Duva jak vetar, ali nije strašno, jer nema kiše", rekao je Nikola u storiju koji je podelio na društvenoj mreži Instagram.