Vesti
Žuta štampa
Ovacije za Željka Joksimovića u Hrvatskoj!
15.12.2016. 20:00
Izvor: Mondo
Ovacije za Željka Joksimovića u Hrvatskoj!
Najnoviji projekat pevača je izuzetno uspešan gde god da nastupa
Jedan od najpopularnijih muzičara na ovim prostorima, Željko Joksimović, još jednom je potvrdio epitet velike regionalne zvezde posle dva uspešna koncerta u utorak i sredu u Zagrebu gde je ovacijama publike dočekan projekat "Dva sveta".
Dvorana "Vatroslav Lisinski" bila je mala da primi sve one koji su želeli da uživaju u muzičko-scenskom spektaklu koji je Joksimović priredio 13. i 14. decembra, a mnogi su ceo koncert proveli na nogama, plešući uz ritmove swing muzike.
Joksimović je izvodio numere u swing aranžmanu kao što su "Oko moje sanjivo" od Magazina, "Suada" od Plavog orkestra, "Neko te ima noćas" od Van Goga, "Ne kuni me majko" od Luisa, "Ljubavi moja tugo" od Predraga Živkovića Tozovca, i druge, a najveće aplauze dobio je na izvođenje svojih pesama kao što su "Ljubavi", "Nije ljubav stvar" koju je izveo na španskom jeziku, "Habanera”... Publika je u glas otpevala hit "Leđa o leđa" na bisu, ali i druge numere.
"Jako sam srećan i zadovoljan što publika širom regiona odlično prihvata 'Dva sveta' i što je odlična energija i atmosfera na svim koncertima. Posle Skoplja, gde smo napunili četiri dvorane, dva koncerta smo imali istog dana u Nišu, Sava centar je protekao jako uspešno, a sada je i Lisinski opravdao sva očekivanja. Radujem se narednom koncertu iz ovog projekta, 21. decembra u Domu sindikata", rekao je Željko.
Koncert "Dva sveta" u Domu sindikata 21. decembra počinje od 20 časova, a skoro sve ulaznice su rasprodate.