Vesti
Žuta štampa
Kija šokirala svojim priznanjem: BOLESNA SAM, Sloba to zna, ali i dalje me povređuje
20.09.2018. 20:00
Izvor: Politika
Kija šokirala svojim priznanjem: BOLESNA SAM, Sloba to zna, ali i dalje me povređuje
Kristina Kija Kockar otvorila je dušu za Hit i priznala da ima velikih problema sa zdravljem! Ona nije želela da nam otkrije od čega boluje, ali tvrdi da je njen bivši suprug Slobodan Radanović upoznat sa njenim zdravstvenim stanjem i da bez obzira na to nastavlja da je povređuje i tako ga još više ugrožava.
Novopečenu pevačicu je potpuno slomilo što je Sloba pristao da gostuje u emisiji “Zadruga specijal” na dan kada ju je pre godinu dana prevario sa ljubavnicom Lunom Đogani. Još veći šok doživela je kada je sama blogerka tražila da se taj dan proslavi. Sve to ju je dotuklo, a najviše zbog toga što Radanović ne prestaje da je ponižava pred celom Srbijom.

Da li si uspela posle svega da kreneš dalje?
“Teško mi je da krenem dalje jer me svi non-stop pitaju o njemu – i fanovi, i novinari, i slučajni prolaznici… Teško mi je kada gledam bivšeg muža dok radi stvari koje me bole, ali idem korak po korak. Meni je sada glavno da rešim problem sa zdravljem, koje je narušeno. On to zna i ne mogu da verujem da radi neke stvari, a zna kako mi je. To je jako ružno s njegove strane, nek mu ide na dušu.”

Pričaš mu i dalje o svojim privatnim problemima? Hoćeš li nam otkriti od čega boluješ?
“Nas dvoje imamo otvorenu komunikaciju i zato on zna od čega bolujem. Ne želim da to zna cela nacija.”

Da li ti imponuje što mnoge žene žele tvog bivšeg muža?
“Mene je sramota što mi je Slobodan Radanović bivši muž i nimalo mi to ne imponuje. Ne znam koja normalna devojka bi poželela da joj on bude dečko ili muž. One koje ga žele očigledno imaju problem sa samopoštovanjem.”

Andrej Atijas je navodno udario Anabelu… Kako to komentarišeš?
“Ne podržavam nasilje nad ženama, koja god da je u pitanju. Stajem u zaštitu žena, bez obzira na to da li mi je prijatelj ili neprijatelj. Šta god da mi je ta žena učinila, staću na njenu stranu, jer muškarac ne sme da digne ruku na ženu. Ako se to zaista desilo, oštro osuđujem Andrejev postupak.”

Kako komentarišeš to što je Sloba bio u emisiji “Zadruga specijal” na dan kada bi njemu i Luni Đogani bila godišnjica veze da su ostali zajedno?
“E pogotovo zbog toga me je sramota što mi je bio muž! Čak sam pokrenula pitanje crkvenog razvoda jer ne želim da budem deo njegovog blama i greha. Neka on odgovara pred Bogom, ja hoću da se sklonim od toga. To što radi zarad popularnosti, ili možda čak i novca, strašno je. Nadam se da je radio sve to za novac, jer je još strašnije ako je otišao bez ikakvog povoda da ponizi svoju ženu javno. On je na taj dan trebalo da sedi kod kuće i da se pokrije ušima. Kome je to normalno, svaka mu čast, meni nije. Sramota me je njegove sramote.”

Da li ste se čuli nakon tog gostovanja?
“Poslala sam mu poruku da mi se javi, kako bi pozvao popa koji nas je venčao da se razvedemo. Jer to je njegov pop, a ne moj.”

Koja te je njegova izgovorena rečenica u emisiji najviše pogodila?
“Sve što je uradio pogodilo me je! Njegov odlazak tamo na prvom mestu. Poslala sam mu poruku da me slučajno ne pominje u emisiji. Ne želim da me dovode u kontekst sa danom kada me je pred celom nacijom ponizio. Jasno je bilo zašto je bio pozvan, ali to ne znači da je on trebalo tamo da ode. Šokirana sam i dalje. Kada pomislim da ne može niže da padne, on se spusti još niže. Ne mogu da verujem da je nekome normalno da slavi dan kada je ponizio javno svoju ženu.”

A kako komentarišeš to što Luna želi da slavi taj dan?
“To nije ponižavajuće za mene, već za nju. Bilo mi je smešno, smejala sam se na sav glas. To mi je jedan od njenih najvećih blamova. Slobodan Radanović treba da uđe unutra, ja sam to čak predložila produkciji. Njemu je tamo mesto. I da se ta priča zaokruži kako treba.”

Kako da se zaokruži, da se pomire njih dvoje?
“Baš me briga sa kim će Slobodan da bude. Nije normalno da promoviše datum kada je započeo vezu sa ljubavnicom i ponizio ženu. Njih dvoje zaslužuju jedno drugo, jer ovo njegovo ponižavanje mi je strašno. Bog sve gleda. Taktika Mirka Gavrića i Lune Đogani da smo Sloba i ja imali dogovor pred ulazak u “Zadrugu” pada u vodu Luninim i Slobodanovim blamiranjem od te noći. Zamolila bih javno bivšeg muža, nažalost ovo dvoje paćenika u “Zadruzi” ne mogu da me čuju – da me zaobiđu u njihovim pričama. Sve zlo koje su meni naneli, pogotovo glavni akteri Sloba i Luna, Bog će im vratiti. A sitne ribe okolo koje su se sladile mojim suzama, prijatelji dotične i porodica – e i njima će doći na naplatu. Za mene je “Zadruga” završena, brak takođe. Ali ja sam i dalje tu da pomognem Slobodanu šta god mu treba.”

Kako posle svega želiš da mu pružiš ruku?
“Zgadio mi se posle svega, on je odvratan i dno dna, ali ja sam čovek i uvek ću mu pomoći. A to što on nije, to je njegova stvar.”