Vesti
Žuta štampa
Dvospratna kuća na obali mora, na ogradi gipsani lavovi - Anđela u Herceg Novom živi sa roditeljima: Evo od čega oni zarađuju
31.01.2023. 20:00
Izvor: Blic
Dvospratna kuća na obali mora, na ogradi gipsani lavovi - Anđela u Herceg Novom živi sa roditeljima: Evo od čega oni zarađuju
Anđela Đuričić je i centru pažnje javnosti zbog veze sa oženjenim rijaliti učesnikom Zvezdanom Slavnićem. Nju je javnost upoznala u petoj sezoni, kada se predstavila kao smerna devojka, međutim u ovoj sezoni je sve to demantovala svojim ponašanjem.
Kako pišu domaći mediji Anđela živi sa roditljima u Herceg Novom u dvospratnoj i modernoj kući koja se nalazi na samoj obali Jadranskog mora. Na ogradi su gipsani lavovi.Kako komšije pričaju nekada je u prizemlju postojala prodavnica, koja je bila neko vreme izvor prihoda porodici, a danas se izdaje kao smeštaj turistima. Komšije tvrde da oni od toga vrlo fino žive.
Inače, prijatelji iz škole su razočarani Anđelinim ponašanjem.
- Ovo nije Anđela koju sam ja poznavala. U šoku sam ne samo ja, već svi koji smo je poznavali. Ona je bila povučena. Smerna devojka. Tiha, mirna i čedna. Bila sam iznenađena kada se prvi put pojavila u "Zadruzi". Ne znam ni kako je stigla do rijalitija. A ovo što je uradila sa starijim muškarcem, još pri tome robijašem, nikako ne mogu da shvatim - rekla je za Kurir drugarica s kojom je išla u školu.