Vesti
Žuta štampa
Ni traga ni glasa od starog Milana Stankovića! Nova fotografija uznemirila fanove, Tviter gori od komentara!
19.02.2023. 20:00
Izvor: Kurir
Ni traga ni glasa od starog Milana Stankovića! Nova fotografija uznemirila fanove, Tviter gori od komentara!
Već dugo od pevača Milana Stankovića "nema ni traga ni glasa" na javnoj sceni. U potpunosti se povukao, odavno ne nastupa, a sada je posvećen veri.
Dok je žario i palio domaćom estradnom scenom, Milan je uvek pratio trendove i brinuo o svom fizičkom izgledu, koji mu je bio jedan od vodećih aduta, međutim sada je potpuno promenio lični opis.
Milan je pustio bradu i dugu kosu, prilično se ugojio i promenio svoj stil - skupe i efektne modne komade s potpisima svetskih dizajnera zamenio je običnom, širokom i tamnom garderobom. Jedna od Milanovih novijih fotografija privukla je veliku pažnju korisnika Tvitera, gde se svako malo vodi polemika o Stankovićevim životnim izborima, a mnogi se pitaju "šta mu se to desilo".Podsetimo, Milan Stanković na svom Instagram profilu neretko je delio fotografije iz manastira, a jednom prilikom je pričao o veri.
- Kršten sam još kao beba da bih preživeo, a preživeo sam mnogo u svom kratkom životu. Svi mi imamo stremljenja, želje, planove, uspehe, ideje. Velike darove mi je dao Bog, a s tim ide i veliki krst. Ali, u ludilu ovog vremena, duhovno slepi, gluvi i nemi, svegrešni, pale prirode, svi neminovno ozbiljno promašujemo i sa zakašnjenjem osetimo da bez Logosa božjeg život nema života niti smisla. To su potvrdili svi koji se življenjem ozbiljno bave. Sve nauke, filozofije, revolucije, ideologije limitirane su okvirom stvorenog, bez pristupa tajni Tvorca, uzroka. A sve se na kraju završava Gospodom, jer kroz njega je sve i postalo - rekao je tada on.