Vesti
Žuta štampa
"Ne znam da li sam nešto bolje videla": Severina van sebe nakon Konstraktinkog nastupa na "Pesmi za Evroviziju"
01.03.2024. 20:00
Izvor: Blic
"Ne znam da li sam nešto bolje videla": Severina van sebe nakon Konstraktinkog nastupa na "Pesmi za Evroviziju"
Ana Đurić Konstrakta sinoć se plasirala u finale "Pesme za Evrovizju" gde se predstavila pesmom "Brže, bolje".
Pevačica Severina Vučković podržala je Konstraktu na svom Instagramu, te nije krila koliko je oduševljena pesmom i njenim nastupom.
- Auuuuu - prvo je napisala pevačica, a zatim i kačila fotografije u nizu.
- Epski - dodala se Severina.
Ipak, tu nije bio kraj njenom oduševljenu.
- Ne znam jesam li nešto bolje videla - poručila je pevačica.
- Nisam neka pevačica i toga sam svesna, nisu to raskošne melodije, pričam neku priču i trudim se da to bude verodostojno. U tom smislu sam tu sigurna i vrlo mi je jasno šta radim. Na Evroviziji se pojavljuju ozbiljni muzičari, koji imaju izrazit vokalni talenat, sama znam da tu ne pripadam. Ima autora koji rade slično kao i ja, trudim se da se ne poredim sa drugima, neprijatno mi je - iskrena je Konstrakta, kojoj se život promenio od te 2022. godine, a sada ponovo okušava sreću na PZE pesmom "Novo, bolje".
- Ljudi su me doživeli previše ozbiljno, kao da sve znam. Ne vidim sebe takvu. Kućni sam miš, porodična žena i to je to. Nije mi poremetilo privatnost, tu ne može da prodre niko, osim kada ga ja ne pustim. Promenila se dinamika života - rekla je pevačica i dodala:
- Pre Evrovizije sam dosta vremena provodila u kući i nisam ni radila, nego sam bila posvećena deci, i pisala sam pesme. Imala sam tu privilegiju da mogu da zapnem i da me nema kada hoću. Onda sam ušla u biznis i to zahteva neki celodnevni angažman. Postala sam zaposlena žena, a porodica stoji. Bilo je potrebno da se u kući reorganizujemo jer mene nema da budem kod kuće i radim sve oko dece.