Vijesti
Sport
Golman Nigerije
BiH će nas napasti, moramo se moliti Bogu!
18.06.2014. 12:00
Izvor: mojevijesti.ba
BiH će nas napasti, moramo se moliti Bogu!
Sjajni golman Nigerije i Lillea s kojim je izborio kvalifikacije za Ligu prvaka, svjestan je da mu u utakmici 2. kola Svjetskog prvenstva neće biti nimalo lako za razliku od susreta otvaranja. Protiv Irana je mogao "pročitati novine i popiti kavu", ali u subotu ga očekuju Zmajevi.
'Većinu utakmice kao da sam bio na godišnjem odmoru, ali će protiv Bosne i Hercegovine definitivno biti drukčije. No spreman sam! Vratar uvijek može zadržati svoju momčad u igri i to ću ja napraviti protiv njih. Znam da im je napad puno življi nego iranski, neće samo stajati otraga i čekati priliku. Napast će nas jer i njima i nama treba pobjeda pa će ovo biti utakmica na koju treba pripaziti, rekao je Enyeama (31), prenosi Goal.com.
S obzirom na kiks "superorlova", BiH bi remi, uz pobjede nad Iranom, mogao donijeti prolaz u osminu finala.
'Treba nam potpora i molitva svih Nigerijaca. Ne treba nam vraćanje na prošli dvoboj i upiranje prstom tko je za što kriv. Neka nam narod vjeruje. Prve utakmice su uvijek teške, ali sada ćemo biti potpuno fokusirani.
Po prikazanome u 1. kolu, Džeko i saigrači su favoriti, a tako misle i kladionice. Preostaje im to samo pokazati na travnjaku, igrati na pobjedu, a ne na neodlučeno pa će biti nagrađeni za historijski uspjeh'.