Vijesti
Sport
Smanjene cijena usluga u JP "Olimpijski bazen Otoka"
19.05.2020. 20:00
Izvor: vijesti.ba
Smanjene cijena usluga u JP "Olimpijski bazen Otoka"
JP "Olimpijski bazen Otoka" uvažavajući preporuke nadležnih zdravstvenih institucija i kriznih štabova, a koji se odnose na epidemiološku situaciju izazvanu pojavom koronavirusa, obustavio je pružanje svih usluga Olimpijskog bazena Otoka od 17. marta ove godine.
Za to vrijeme obavljen je redovni godišnji remont tehničko-tehnoloških postrojenja objekta.
S obzirom da su poduzete sve potrebne mjere, objekat Olimpijskog bazena Otoka je spreman da primi korisnike usluga, što očekujemo vrlo skoro. Kako bi korisnicima usluga obezbjedili povoljnije uslove, Nadzorni odbor je donio privremenu odluku, po kojoj su cijene usluga u pretprodaji niže za 20 posto, saopćeno je iz JP "Olimpijski bazen Otoka" d.o.o.
Tako će sve pojedinačne (mjesečne, tromjesečne i godišnje) redovne i karte za učenike, studente, penzionere, invalide, porodice poginulih boraca biti snižene.
Pored navedenih ulaznica, smanjene su cijene usluga od 20 posto za usluge i rezervacije prostora u objektu za sportske trenažne, edukativne i rekreativne aktivnosti, kao i iznajmljivanje prostora u objektu Olimpijskog bazena za sportske, zabavne i ostale manifestacije i programe.
Ovim smanjenjem cijena su obuhvaćeni Škola plivanja, programi aerobika, te usluge za plivačke i vaterpolo klubove i druga pravna lica.
Navedeni popust će se moći iskoristiti do početka pružanja usluga, a uplate se mogu izvršiti na blagajni ili na račun JP Olimpijski bazen Otoka. Uplaćene usluge će se koristiti kada nadležne institucije dozvole rad, navodi se u saopćenju.