Vijesti
Sport
Bolesno bogatstvo
Evo šta United nudi Ibrahimoviću
26.05.2016. 12:00
Izvor: mojportal.ba
Evo šta United nudi Ibrahimoviću
Zlatan Ibrahimović za četiri mjeseca puni 35 godina, ali basnoslovne sume koje mu nudi United kako bi još jednom došao pod Mourinhovu komandu, primjerenije su zvijezdi u najboljim godinama.
Manchester mu je ponudio jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još jednu, a s obzirom da iz PSG-a dolazi kao slobodan igrač, za kojeg nije potrebno platiti odštetu, United tako ušteđeni iznos koristi za raskošnu ponudu igraču, kako bi ga privolio da izabere ovu ponudu iz mnoštva ostalih.
Samo za potpis ugovora United mu nudi čak 8 miliona funti (10 miliona eura), ali taj bi iznos dobio na kraju odrađene prve ezone, dok bi u Manchesteru tjedno zarađivao 250.000 funti, što preračunato u nama razumljiviju valutu iznosi 320.000 eura.
To je čak manje nego što je zarađivao u Parizu, gdje je svakog tjedna dobivao 350.000 eura.
Ali, francuski novinari pišu da Ibra ima još raskošniju ponudu iz Amerike. Za sada neimenovani MLS klub nudi mu čak pola miliona eura tjedno, ali ističu da Zlatan želi u United, iako to znači da u bogataoj karijeri neće osvojiti Ligu prvaka, jer je njegov budući klub u nedavno završenoj sezoni zauzeo tek peto mjesto u Premier League.