Vijesti
Sport
Vojvodić ljut na igrače: Kunem se, pola ću ih otjerati
07.05.2018. 12:00
Izvor: Klix.ba
Vojvodić ljut na igrače: Kunem se, pola ću ih otjerati
Trener Borca Darko Vojvodić bio je veoma nezadovoljan zbog poraza svog tima na gostovanju kod već drugoligaša Viteza, a nakon utakmice je poručio da će napraviti velike promjene u timu.
Vojvodić je otvoreno kazao da je nezadovoljan i razočaran pristupom svojih igrača utakmici protiv Viteza. On je želio ozbiljnu igru uprkos osiguranom opstanku, ali ga tim očigledno nije ispoštovao. Zbog toga će biti sankcija.

"Došli smo samo da se pojavimo, da odigramo, što nam ne daje za pravo da se ovako ponašamo. Nisam zadovoljan, razočaran sam. Stat ću ja ukraj ovome, bez obzira na to što smo osigurali opstanak, trebamo odigrati ove tri utakmice do kraja kao da nam treba, a ne da dođemo ovdje, pojavimo se i mislimo da će sve biti uredu. Kunem se da ću ih pola otjerati, jer ovo što su pokazali, bruka je i sramota. Izaći ćemo nakraj s tim. Tek se danas vidi koliki smo uspjeh napravili opstankom u ligi. Ovo nije lošija ekipa od Viteza, čak se da raspravljati o tome ko je ovdje bolji, a ko lošiji", jasan je bio Vojvodić.

Podsjetimo, Vitez je pobijedio ekipu Borca rezultatom 2:0.