Vesti
Politika
Jovanović: Potrebne krupne promene u Srbiji
19.03.2012. 20:00
Izvor: Blic
Jovanović: Potrebne krupne promene u Srbiji
Lider Liberalno-demokratske partije i pokreta "Preokret" Čedomir Jovanović ocenio je danas da je Srbija loša zbog toga što se njom loše upravlja i da je došlo vreme za krupnije promene od onih na koje su spremni političari koji su dosad bili na vlasti.
"Nama nije dovoljna personalna promena, potreban je novi sistem vrednosti", rekao je Jovanović, navodi se u saopštenju LDP-a.
On je rekao da će Srbija biti normalna zemlja onog trenutka kada bude postojala jasna vizija cilja i vremena potrebnog da se do njega dođe, kao i načina koji će to biti zajednički urađeno.
Prema njegovim rečima, pokret "Preokret" vodiće drugačiju kampanju od svega što je do sada radjeno, kako bi se postigao dogovor oko posla koji se mora uraditi da bi Srbija postala uspešna, moderna i uređena zemlja.
"Na drugi način ulazimo u ovu politiku i to je ono što želim da poručim ljudima u Srbiji, simpatizerima LDP-a i našim članovima. Ne borimo se za sebe, borimo se za našu zemlju, to je jedini vredan cilj i mislim da će snaga tog cilja pokrenuti i onaj deo društva koji danas praktično tavori na ruševinama sveta koji je uništila
neodgovorna politika", rekao je lider LDP-a.
Izborna lista "Čedomir Jovanović - Preokret" predata je Republičkoj izbornoj komisiji s potpisom podrške 12.300 gradjana. Prvi na listi izborne liste je lider LDP-a Čedomir Jovanović, a slede Žarko Korać, Ranka Savić, Zaharije Trnavčević, Aleksandar Jugović, Nataša Mićić, Miljenko Dereta i drugi.