Vesti
Politika
Stranke priznale zapošljavanje po partijskoj pripadnosti
08.04.2012. 14:00
Izvor: vesti
Stranke priznale zapošljavanje po partijskoj pripadnosti
Kandidati za gradonačelnike Leskovca i predstavnici leskovačkih stranka priznali su na tribini sajta Istinomer da je stranačko zapošljavanje višegodišnji način rada u tom gradu.
Tema tribine je bila učinak i propusti vlasti u poslednje četiri godine, ali se najviše govorilo o stranačkom zapošljavanju pošto su kandidati opozicionih stranka za gradonačelnika optužili vladajuće stranke da su u poslednjih mesec dana zaposlile više od 100 ljudi u gradskim preduzećima.

"U Leskovcu je oduvek bilo stranačkog zapošljavanja. Svi snosimo odgovornost za to", kazao je član Glavnog odbora Demokratske stranke i pomoćnik gradonačelnika Leskovca Zoran Rajković.

Istog je stava bio i lider leskovačke Socijalističke partije Srbije (SPS) i aktuelni predsednik gradske skupštine Živojin Stefanović.

"Meni su zamerali zapošljavanje u Vodovodu. A ko sada zapošljava u Juri - Dinkić i Ujedinjeni regioni Srbije (URS), a zalažu se za depolitizaciju", kazao je Stefanović.

Kandidat za gradonačelnika Jedinstvene Srbije i lekar Dragan Jovanović rekao da je i u leskovačkoj bolnici bilo stranačkog zapošljavanja.

Na tribinu nije došao kandidat URS za gradonačelnika Leskovca Slaviša Zlatanović i aktuelni gradonačelnik i kandidat Demokratske stranke za tu funkciju Slobodan Kocić.