Vesti
Žuta štampa
Skandalozan stajling
NEPRIKLADNO: Severina polugola na srpskom dvoru
01.12.2012. 14:00
Izvor: kurir-info.rs
NEPRIKLADNO: Severina polugola na srpskom dvoru
Severina Vučković se u dvorskom kompleksu Karađorđevića na dodeli nagrada magazina Helou pojavila u providnoj haljini
Lepo, ali neprikladno.
Severina Vučković pojavila se preksinoć na Belom dvoru polugola! Seve je na svečanoj ceremoniji dodele nagrada magazina Helou u Beogradu nosila haljinu koja je sve prisutne ostavila bez daha. Ali, uprkos tome što je pevačici izazovna toaleta stajala kao salivena, mnogi su prokomentarisali da je ovakvo izdanje ipak neprikladno za srpski dvor.
Među nagrađenima su se po izboru čitalaca našle i naše najveće zvezde Svetlana Ceca Ražnatović i Zdravko Čolić, koji su bili veoma raspoloženi i opušteni. Osim njih dvoje, još dvadeset poznatih ličnosti prodefilovalo je crvenim tepihom kako bi preuzeli svoja priznanja za ličnost godine.
Verica Rakočević izazvala skandal zbog mesta za sedenje
Verica Rakočević je besna što je, kako kaže, izbačena zbog toga što je tražila mesto u sali u kojoj su dodeljivane nagrade. Kreatorka tvrdi da joj je jedan od organizatora nakon kraće rasprave naredio da napusti Beli dvor.
- Ja i Tatjana Vojtehovski stojimo, dok misice i pratilje od dvadesetak godina sede - opisala je Verica na Fejsbuku povod, a onda dodala da je glasno prokomentarisala da to nije u redu.
- Sramno, ponižavajuće i odvratno! Naravno, napustila sam ovu sramnu manifestaciju kad sam želela - zaključila je ogorčena kreatorka.
Otašević opčinjen Severinom
Mladi glumac Momčilo Otašević nije mogao da odvoji pogled od Severine! U jednom trenutku našao se u društvu Vučkovićeve i dok su blicevi sevali sa svih strana, uopšte se nije obazirao na njih, jer je ostao potpuno opčinjen njenom pojavom.