Vesti
Politika
Jerkov: Vučiću, sad kreni na Maju Gojković
13.12.2012. 20:00
Izvor: S Media
Jerkov: Vučiću, sad kreni na Maju Gojković
Ono što me čudi je da se baš uvek nekako podudarilo da su ti koji su uhapšeni i politički sukobljeni sa SNS, izjavila je portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas da je čudi što se u borbi protiv korupcije "hapse oni koji su politički sukobljeni" sa Srpskom naprednom strankom, ali i da kad je reč o hapšenju Miroslava Miškovića vlada ima podršku "apsolutno svih".
"Ono što me čudi je da se baš uvek nekako podudarilo da su ti koji su uhapšeni i politički sukobljeni sa SNS. Nadam se da će se ispostaviti da i među onima koji su politički na istoj strani sa SNS, ima nekoga ko bi mogao dopasti pod udar borbe protiv korupcije", navela je Jerkov.
Prema njenim rečima, predsednica Narodne partije Maja Gojković, koja je nedavno prešla u SNS, je žena za koju se vezuje afera koju je Evropski parlament svrstao u pet najvećih u Srbiji u prethodnim godinama, a to je privatizacija ATP Vojvodine.
"Eto divne prilike (prvom potpredsedniku vlade Aleksandru) Vučiću da pokaže da nije i politički inspirisana njegova borba protiv korupcije", rekla je Jerkov i izrazila nadu da će dosadašnja hapšenja imati sudski epilog.
"Borba protiv korupcije konkretno kada je u pitanju hapšenje Miroslava Miškovića jeste nešto pozitivno i mislim da u tom segmentu svog rada ova vlada ima podršku apsolutno svih, ne samo političkih činilaca nego i svih činilaca u javnom životu", navela je Jerkov.