Vesti
Društvo i ekonomija
Francuski Karfur u Beogradu 2015.
15.02.2013. 14:00
Izvor: mondo.rs
Francuski Karfur u Beogradu 2015.
Francuski Karfur najveći maloprodajni lanac u Evropi otvoriće prvu prodavnicu u Beogradu u trgovinskom centru Delta planet koji će biti izgrađen na Autokomandi.
Kako se navodi u saopštenju Delta rilestejt, otvaranje šoping-mola Delta planet i hipermarketa Karfura planirano je u 2015. godini.
Kompanija Delta rilejstej, članica Delta holdinga, ističe da je s Karfurom, najvećim maloprodajnim lancem u Evropi i drugim po veličini u svetu, postigla dogovor o zakupu prostora površine 10.000 kvadratnih metara u budućem šoping-molu.
U toj prodavnici Karfur će, kako se ističe, ponuditi kupcima najširu lepezu proizvoda, uključujući i bogat izbor iz više od 3.000 brendova koliko ima pod spstvenom robnom markom "karfur".
Generalni direktor Delta rilestejt grupe Vojislav Glavinić je rekao da je dogovoreno da Delta i Karfur zajedno nastupe i na drugim lokacijama. "Izuzetno smo zadovoljni saradnjom s kompanijom Karfur i ona se neće završiti na ovom objektu", rekao je Glavinić.
Trgovinsku grupu Karfur čini 15.500 maloprodajnih objekata u 34 zemlje. Sa 1.395 hipermarketa ta kompanija je, kako se ističe, svetski lider u tom segmentu maloprodaje.