Vesti
Politika
Perišić: Kritiku neću doživeti kao smak sveta
27.09.2013. 20:00
Izvor: Blic
Perišić: Kritiku neću doživeti kao smak sveta
Gradonačelnik i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Nišu Zoran Perišić rekao je uoči sednice Glavnog odbora te stranke u Kruševcu "da bi bio nezadovoljan ako ne bude kritike na račun njegovog dosadašnjeg rada".
"Kritiku neću doživeti kao smak sveta, jer je kritika način da sledeći put uradite bolje i da stranka bude zadovoljnija vama", kazao je Perišić novinarima uoči održavanja Glavnog odbora SNS 29. septembra u Kruševcu na kome će biti ocenjivan rad gradonačelnika i predsednika opština iz redova te stranke.
Prema njegovim rečima, krtika je način da svako od nas prepozna šanse koje je imao, a nije ih iskoristio. "Izveštaj stranci ne treba da se pretvori u kuknjavu o tome šta sam zatekao i šta je drugi radio, moj izveštaj će se sastojati o tome šta sam ja radio", kazao je Perišić.
Podneću izveštaj o svom radu i to će stranka ceniti, a ukoliko se oceni da je moglo više, time će mi stranka poslati poruku da li je zadovoljna mojim radom ili ne, naveo je Perišić.
On je još jednom ukazao da i na ovaj način u SNS pokazuju da nema nedodirljivih, i da je to već pokazano na primeru ministara koji su polagali račune za svoj rad.
Perišić je ranije rekao da Izvršni odbor SNS i predsednik stranke nisu dali saglasnost o promeni vladajuće koalicije u Nišu koju čine SNS, URS i SPS-PUPS-JS.
Ranije najavljeni razgovori o reviziji koalicionog sporazuma nisu započeti, a da li će ih biti znaće se vrlo brzo.