Vesti
Žuta štampa
EVO ODAKLE STAN I KOLA OD 100.000 EVRA: Una Grujić priznala kako zarađuje novac!
13.07.2015. 20:00
Izvor: Kurir
EVO ODAKLE STAN I KOLA OD 100.000 EVRA: Una Grujić priznala kako zarađuje novac!
Ja sam sve stekla sama! Upornim radom i velikim trudom. Vozim automobil od 100.000 evra, imam svoj stan, lokal... Gazdarica sam u 31. godini, držim kafić na Smederevskom putu... i ne planiram da tu stanem, priča Una
Una Grujić otkrila je u "Maldivima" kako je uspela sebi da obezbedi stan, kola od 100.000 evra i kafić.
"Ja sam sve stekla sama! Upornim radom i velikim trudom. Vozim automobil od 100.000 evra, imam svoj stan, lokal... Gazdarica sam u 31. godini, držim kafić na Smederevskom putu... i ne planiram da tu stanem. Prohtevi mi rastu, kao i apetiti, tako da..., ko zna šta ću još ostvariti u životu. Sve što radim radim zbog moje devetogodišnje ćerke i sve što sam stekla, stekla sam svojim rukama", držala je Una monolog tokom nominacija u ovom šou programu.
Voditeljka je zamolila da joj objasni kako se to, u zemlji Srbiji, može da zaradi toliki novac sa tako malo godina koliko Una ima, i upitala je za koji je to vremenski period uspela da "uštedi" tolike pare.
"Može, ako ste vredni, ako ste uporni", nastavljala je plesačica kao pesmicu da ponavlja reči, unapred osmišljenje.
"Pa evo, i ja sam vredna, puno radim, pa nemam ništa od nabrojanog", uzvratila je voditeljka i razgovor pretvorila u pomalo lični, privatni.
"Pa jesam ja kriva što ti nisi stekla? Jel sam ja kriva što sam uspela i ostvarila svoje snove i što to činim i dalje? Ja se bavim igranjem u Martini čaši. To je performans koji sam sama osmislila i nemam konkurenciju. Uložila sam u čašu 4000 evra, ali kostime pripremam sama kao i koreografiju, tako da dodatnih ulaganja nemam, a i uloženo sam odavno povratila. Moji nastupi su skupi. Kada nastupam preko, uzmem i do 2000 evra po nastupu, a to su dva pojavljivanja po 15 minuta", tvrdi Una.