Vesti
Politika
Udruženje sindikata penzionera Srbije: Vučić samovoljno donosi odluke
20.11.2015. 20:00
Izvor: Blic
Udruženje sindikata penzionera Srbije: Vučić samovoljno donosi odluke
Udruženje sindikata penzionera Srbije saopštilo je danas da se predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić ponaša "bahato" i da samovoljno donosi odluke, uz ignorisanje Vlade i Skupštine Srbje.
"Rečenicom 'Ja neću da povećam penzije i plate', prešli ste granicu... Podizanje prsta sa rečenicom da vi ne dozvoljavate, da od Vaše odluke zavisi naš život znači da samo vi odlučujete o našoj sadašnjosti, budućnosti, ali i prošlosti. Gde je Vlada? Gde je Skupština? Gde je ta demokratija u koju se zaklinjete", navodi se u saopštenju Udruženja.
Penzioneri su optužili Vučića da ga nije briga za narod "koji je sve ovo što postoji izgradio" kada se Vučić "nije ni rodio".
Udruženje je dodalo da su na izborima glasali za Vučića i tako mu "mirno" dozvolilo da ih "siromaši" i da im oduzme deo zarađenih penzija i stečenih prava.
"Mi smo Vam mirno dozvolili da nam na sve to povećate poreze, komunalije, struju, deci školarine, cene na malo i veliko. Mi smo Vam mirno dozvolili da po ceo dan gledamo i slušamo kako se oko vas i vaše stranke ispredaju afere, falsifikati, prevare, zavere i Bog sam zna šta još. E, da znate – baš ste nas umorili", navodi se u saopštenju.