Vesti
Politika
Zorana Mihajlović: Surdulica zaslužuje više
18.03.2016. 20:00
Izvor: Mondo
Zorana Mihajlović: Surdulica zaslužuje više
Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović poručila je u Surdulici da ta stranka hoće da ujedini sve građane, pobedi na izborima i svima u Srbiji obezbedi pristojan život.
“SNS hoće da ujedini sve građane Srbije, da pobedimo na vanrednim parlamentarim izborima. Svaki građanin u Srbiji zaslužuje pristojan život - pristojan posao, dobre plate i zdravstvenu negu i bolje sudstvo. Ovde u Surdulici će SNS pobediti”, rekla je Mihajlović tokom obilaska štanda SNS u Surdulici.
Ona je poručila da Surdulica zaslužuje mnogo više od onoga što danas ima.
“Bivši predsednik opštine (Novica Tončev iz SPS) se danas zaklanja iza jedne žene, a iza žene se ne treba zaklanjati nego pokazati šta se uradilo. U Surdulici se danas lošije živi nego u centralnoj Srbiji i mi moramo to da promenimo”, kazala je Mihajlović.
Kako kaže, na izborima 24. aprila će biti promenjena vlast u Surdulici i SNS će pokazati da sa njenim liderom Aleksandrom Vučićem može da se promeni život i u Surdulici.
“Surdulica se nalazi na fantastičnom mestu, ovo je mesto vrednih i dobrih ljudi. Surdulica se nalazi u blizini Koridora 10, a ipak se u njoj iz godine u godinu živi lošije. To se vidi od prvog momenta kada se uđe u Surdulicu i SNS hoće upravo to da menja, ali zajedno sa svima”, naglasila je Mihajlović.
Ona je rekla da je u prethodne dve godine prevaziđeno mnogo problema koje je vlada rešavala jedan po jedan.
“Ova vlada je od zemlje koja je bila pred bankrotom dovela u situaciju da možemo da plaćamo sve naše obaveze i ova vlada je krenula napred i zato su nam potrebni svi”, kazala je Mihajlović i poručila da Surdulica za godinu dana treba da izgleda potpuno drugačije.
Kako je rekla, Surdulica se nalazi u blizini Koridora 10 čija će izgradnja biti završena početkom naredne godine i to treba iskoristiti da bi se ljudi zaposlili.
Ima raznih planova i za obnovu puta od Surdulice do Vlasine, rekla je Zorana Mihajlović.