Vesti
Društvo i ekonomija
"Železara novi proboj u saradnji"
16.05.2016. 20:00
Izvor: B92
"Železara novi proboj u saradnji"
Beograd -- Premijer Kine Li Kećang ocenio je da uspešna prodaja Železare Smederevo Hestilu predstavlja nov proboj u saradnji na važnim projektima dve zemlje.
To se navodi u čestitki Kećanga premijeru Aleksandru Vučiću zbog pobede na izborima, koje je Vučiću uručio pomoćnik ministra spoljnih poslova Kine Liu, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju sa medijima.
"Zahvaljujem Vam na pismu koje ste mi poslali povodom prodaje Železare Smederevo Hestilu. To u potpunosti pokazuje koliko ste aktivni i odlučni u podsticanju praktične saradnje između Kine i Srbije, što ja visoko cenim. Uspešna prodaja Železare Smederevo Hestilu predstavlja nov proboj u saradnji na važnim projektima između naše dve zemlje”, piše u pismu Kećanga.
“Koristim ovu priliku da Vam čestitam pobedu na nedavno održanim izborima. Želim da sa Vama održavam dobre radne odnose i lično prijateljstvo, kao i da zajedno podstičemo neprekidan razvoj uzajamno korisne saradnje izmedju Kine i Srbije, u korist dva naroda", ističe u pismu premijer Kine Li Kećang.