Vesti
Sport
Dejan Radonjić trener kola Evrolige!
17.11.2016. 20:00
Izvor: Mondo
Dejan Radonjić trener kola Evrolige!
Trener Crvene zvezde oduševio u 7. kolu elitnog takmičenja. Radonjić i crveno-beli jedini pobedili u gostima.
"Pogodite koji je jedini tim dobio u gostima u sedmom kolu Evrolige? Da, u pravu ste. To je Crvena zvezda, koja je uspela da trijumfuje u Nemačkoj protiv Bamberga. Trener Radonjić je momak koji je obično na naslovnim stranama zbog njegovih izjava, ali i rezultata. Ponovo je pobedio! Ova pobeda vodi Srbe na pravi put i nema sumnje da će se boriti za plej-of. A, onda - ko zna...", ovim rečima objašnjeno je zbog čega je Dejan Radonjić trener kola Evrolige.
I zaslužio je popularni "Dejo" nagradu.
Iako među pojedinim navijačima Crvene zvezde iz nepoznatih razloga još uvek nije stekao puno poverenje, crnogorski stručnjak nastavlja da oduševljava Evropu i Zvezdi donosi pobede u Evroligi i domaćim i regionalnim takmičenjima.
Portal "Eurohups.net" je izabrao najbolje iz sedmog kola.
MVP titula pripala je Serhiju Ljulju, koji je u derbiju sa Panatinaikosom postavio evroligaški rekord karijere sa 30 poena. Od toga je sa pet poslednjih doneo pobedu "kraljevskom klubu".
Petorku kola čine: Serhio Ljulj, Tomas Ertel, Bredli Vonamejker, Soni Vims i Brok Motum.
Šejn Larkin je najbolji igrač ekipe koja je izgubila. On je u porazu Baskonije od Milana postigao 21 poen i imao devet asistencija. Darušafaka je napravila najveću pobedu bacivši na kolena CSKA. Moskovljani su u Istanbulu doživeli prvi poraz.