Vesti
Politika
Jeremić: Vučić i bez rezultata i bez programa
14.03.2017. 20:00
Izvor: Mondo
Jeremić: Vučić i bez rezultata i bez programa
Aleksandar Vučić, tokom dvočasovne emisije na televiziji sa nacionalnom frekvencijom u ponedeljak uveče, nije odgovorio ni na jedno od pitanja niti je predstavio ijednu jedinu meru za narednih pet godina, kaže protivkandidat.
"Vučić nije odgovorio zašto je prosečna plata niža nego pre pet godina, iako se svuda u okruženju živi znatno bolje. Nije odgovorio zašto je zadužio Srbiju sa više od 10 milijardi evra, dok građani naše zemlje žive lošije. Nije odgovorio zašto je 250 hiljada radno sposobnih ljudi napustilo zemlju od njegovog dolaska na vlast", ocenio je u saopštenju u ime predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, portparol njegovog izbornog tima, Nikola Jovanović.
"Jedino čime se pohvalio jeste gradnja autoputeva i kliničkog centra u Nišu, ali je zaboravio da kaže da su povoljni namenski krediti za te poslove ugovoreni za vreme dok je Vuk Jeremić bio ministar spoljnih poslova", saopštio je Jovanović o nastupu predsedničkog kandidata i premijera Aleksandra Vučića na TV Happy.
Građani više ne veruju onom Vučićevom poznatom obećanju da će "živeti bolje za dve godine". Narednih pet godina treba da budu godine boljeg života za ljude, a ne novih lažnih obećanja, istakao je Jovanović.
Upravo je Vuk Jeremić jedini predsednički kandidat koji je predstavio program sa 70 konkretnih mera kojima želi da zaustavi dalje propadanje Srbije, naglašeno je iz štaba Vuka Jeremića.