Vesti
Politika
Mihajlović: Članovi Vlade trebalo da od premijerke dobiju transkript intervjua
10.07.2017. 20:00
Izvor: Beta
Mihajlović: Članovi Vlade trebalo da od premijerke dobiju transkript intervjua
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da ako je neko trebalo da dobije transkript intervjua premijerke Ane Brnabić agenciji Blumberg, onda su to su možda mogli da budu članovi Vlade.
"Ako je neko trebalo da dobije taj transkript to bi možda mogli da budu članovi Vlade", rekla je Zorana Mihajlović novinarima prilikom obilaska gradilišta "Zemunske kapije", na prostoru nekadašnje kasarne "Aleksa Dundić" u Zemunu.
Zorana Mihajlović je rekla da se u javnosti i dalje raspravlja o transkriptu i da misli da je to "previše naduvana priča i bez potrebe".
Ana Brnabić izjavila je za "Blic" od nedelje da je ruskom ambasadoru u Beogradu dala stenogram svog intervuju za američku agenciju Blumberg i da se nije pravdala.
Prethodno je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova rekla da je premijerka Srbije ambasadoru Rusije predala stenogram svog intervjua agenciji Blumberg kako bi ga uverila da je loše interpretirana njena izjava da bi Srbije pre izabrala EU nego Rusiju.