Vesti
Politika
Devojke na meti kamera
02.06.2006. 09:00
Izvor: Blic
Devojke na meti kamera
U Hali 3 Beogradskog sajma juče počeo Drugi sajam erotike
Striptizeta Branka Blek Rouz ujahala je na konju u Halu 3 Beogradskog sajma i tako je juče zvanično otvoren drugi međunarodni sajam erotike „Sweet & Sexy“.

Ona je na velikoj bini izvela koreografiju koja se uglavnom svodila na trbušni ples, a zatim je skinula krpice sa sebe i popela se na visoku šipku, gde je pokazala na koje sve načine ume da se izvija. Posle je telo namazala šlagom koji su polizali njeni saradnici, da bi je zatim i izneli na rukama sa bine.

Nekoliko stotina ljudi došlo je da prisustvuje samom otvaranju, a kako je vreme odmicalo, dolazilo je sve više zainteresovanih. Publiku su činili uglavnom muškarci opremljeni fotoaparatima i mobilnim telefonima sa kamerama, pa su blicevi sevali na svaku devojku . Nekoliko desetina štandova nudili su seksualne rekvizite, kostime, lisice, bičeve...

- Najviše se prodaju vibratori. Imamo ih raznih, a idu uglavnom oni jeftiniji koji koštaju oko 1.200 dinara, a za ovaj sajam smo spremili i najnovije koji imaju mnogo više funkcija i njihova cena je 4.500 dinara - rekla nam je prodavačica na najopremljenijem štandu.

Nekoliko štandova je opremljeno i video-kasetama i DVD izdanjima. Neki od filmova su domaće produkcije - „Beogradske erotske priče“, „Šumadijski seks“...

Striptizeta Vesna Počuča Šana posmatrala je šou na bini sa svog štanda na kojem je nudila razne seksi rekvizite. Na bini je nastupila muško-ženska grupa „Nacktschwarmer“ koja je izvela svoju tačku, a publika je sa nestrpljenjem očekivala nastup Marije Beluči iz Mađarske. Ona je ubrzo skinula odeću i publici pokazala atribute, uz mazanje kremom i polivanje vodom.

Ko voli, nek izvoli. Sajam traje do subote, 3. juna.