Vesti
Žuta štampa
"On ima traume iz detinjstva, mama ga je zlostavljala!" Taki besan na Majinog novog dečka, neće da čuje za Bilala nakon haosa
26.10.2022. 20:00
Izvor: Blic
"On ima traume iz detinjstva, mama ga je zlostavljala!" Taki besan na Majinog novog dečka, neće da čuje za Bilala nakon haosa
Otac učesnice "Zadruge" Maje Marinković, Radomir Marinković Taki očajan je zbog ponašanja novog dečka svoje ćerke, Bilala Brajlovića.
Oni su se sinoć svađali, koškali i polivali jedno drugo, a Taki je besan zbog prirode njihovog - Kada je taj Pera Detlić još onomad uspeo da pljune jednu devojčicu od 17 godina, taj nema poštovanja ni prema kome, on je jedan običan kulov! Fan rijaltiija, godinama je to studirao - prvo veče je vređao Kristijana Golubovića, pa se prebacio na Dejana Dragojevića, a sada na Maju Marinković, sve je jasno - kaže Taki i dodaje:
- Ne znam šta je u njemu videla Maja, videla je jednu budalu! Imala je mirnu luku sa Markom Markovićem, ali to nju ne radi. Bilal ima neku muku, traumu iz detinjstva, da li ga je neko zlostavljao... Ne znam, možda ga je mama tukla, pa traume leči na devojčicama. Mali je mnogo namazan, đubre ološko! Neću ga ni u komšiluku, a kamoli u kući, za zeta... Šibicar nekulturni - zaključio je on za Pink.rs.odnosa.