Vesti
Politika
Dačić sa predstavnicima Udruženja za Ujedinjene nacije Srbije
14.03.2023. 20:00
Izvor: RTV
Dačić sa predstavnicima Udruženja za Ujedinjene nacije Srbije
Beograd - Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas u posetu predstavnike Udruženja za Ujedinjene nacije Srbije, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova. Oni su istakli da su u srdačnoj atmosferi, predstavnici Udruženja zahvalili na dosadašnjoj saradnji i podršci, i obavestili da se ove godine navršava 70 godina postojanja Udruženja, i dodali da je u to ime planirano da glavni događaj u obeležavanju jubileja bude konferencija za mlade Beogradski međunarodni model Ujedinjenih nacija - BIMUN 2023", koja se ove godine održava 20. put.
U saopštenju su rekli da su predstavljene najvažnije aktivnosti Udruženja, a ukazano je i na izazove sa kojima se Udruženje suočava, kao i da je potvrđena dobra saradnja sa Ministarstvom spoljnih poslova i izneta obostrana spremnost za nastavak saradnje.
Na kraju razgovora, PPV i MSP Ivici Dačiću je uručena jubilarna plaketa povodom 70. godišnjice Udruženja, zaključeno je u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.