Vesti
Žuta štampa
ZAVRŠIO U BOLNICI: Memu pozlilo od uvreda Vesne Rivas
23.05.2013. 20:00
Izvor: Kurir
ZAVRŠIO U BOLNICI: Memu pozlilo od uvreda Vesne Rivas
Došao si iz Sarajeva da se najedeš ovde. Ti si otpad sarajevski, urlala je pevačica na šta je slikar zaplakao
U "Farmi" je strogo zabranjeno vređanje na nacionalnoj osnovi, međutim, Vesna Rivas je promišljeno upakovala uvrede upućene Sulejmanu Haljevcu Memi i time napravila jednu od svađa koje će obeležiti ovu sezonu rijalitija. Naime, Vesna je Memi uputila niz prozivki i uvreda, zbog čega je umetnik završio kod lekara.
Tebe, bre, treba da bude sramota. Gladujem ovde već četiri dana, a ti jedeš pet puta dnevno. Ne dam ti sardinu, ima sama da je pojedem. Ti i Ekrem možete sve da jedete ovde, a ja treba iz svojih usta da odvajam! Neću! Prevarantu jedan! Crkni, neću ti dati ovo! Džukelo jedna, smrdo smrdljivi!
Volela bih da vidim kako bi ti nas tamo dočekao jer, dok se mi izgladnjujemo, ti ždereš i otimaš nam od usta. Došao si iz Sarajeva da se najedeš ovde. Ti si otpad sarajevski - urlala je pevačica, zbog čega je Memo bukvalno poludeo i počeo da udara rukama o sto.
- Sarajevo je široko i nije gladno kao ti. Diraj mene, ali ne diraj mi narod! Nemoj mi te tvoje seljačke fore. Vi ne znate šta je tamo bilo i zato nemojte da pričate! Ono što sam ja tamo video vi ne možete ni zamisliti! - pričao je slikar, nakon čega je počeo da plače i iznervirano izašao iz kuće.
Nakon toga su farmeri komentarisali kako je zbog stresa morao da ode kod lekara da bi ga nekim lekom smirili.
Nakon što je odabran za slugu, Era Ojdanić i Radojka Bogdanović skoro svaki sat imaju po neku raspravu, ali posle jučerašnjeg odlaska na pijacu, izvukli su najvulgarniji asortiman do sada poput pominjanja ženskog polnog organa i slično.