Vesti
Društvo i ekonomija
SPA CENTAR, VINSKI PODRUM I SOBE ZA POSLUGU Zavirite u vile na Dedinju koje vrede MILIONE EVRA
10.04.2017. 20:18
Izvor: Blic
SPA CENTAR, VINSKI PODRUM I SOBE ZA POSLUGU Zavirite u vile na Dedinju koje vrede MILIONE EVRA
Milion i po, dva, dva i po miliona evra... Ovo su cene luksuznih vila, ali ne na Beverli Hilsu, Njujorku, Tokiju, Cirihu, već u srpskoj prestonici. Beograd nudi nekretnine za svakog kupca, a mi smo zavirili u najskuplje među njima.
Ako je suditi po cenama, ali i po luksuzu, ove vile, koje se uglavnom nalaze na beogradskom Dedinju, a možete ih pogledati i na sajtu Nekretnine.rs bez problema bi mogle da pariraju onima u najvećim i najskupljim svetskim metropolama, s tom razlikom što je kvadratura ovde možda malo veća. Osim same kuće, dvorišta i parking mesta, skoro svaka od njih ima bazen i saunu, đakuzije, teretanu... Neke od njih imaju i sobe i kupatila za poslugu, vešernicu, peglaonicu, radionicu...

Za detaljnije informacije o svakoj vili, kao i više fotografija, kliknite na link u tekstu koji je opisuje.

1. Vila sa spa centrom, prostorijama za poslugu i vidikovcem, 2 miliona evra
Ova vila od 604 kvadrata u Ulici Augusta Cesarca je svojevremeno bila proglašena za kuću godine. Zanimljivo je da, pored podgov grejanja, grejače imaju i svi oluci na kući i prilaz garaži.
Bazenu, koji se može puniti i slatkom i slanom vodom, može se prići i iz dnevnog boravka i iz trpezarije. Vila poseduje i spa centar sa teretanom, đakuzi kadu i saunu, prostorije za poslugu, kamin, pet soba, nekoliko kupatila, ali i vidikovac na poslednjem nivou kuće.
2. Osam soba, četiri kupatila, pet terasa, bazen... za 2 miliona evra
Ova luksuzna vila od 520 kvadrata ima četiri etaže, osam soba i četiri kupatila, pet terasa, saunu i bazen. Na ukupno 10 ari uređenog placa nalaze se i podrum, kao i dve garaže.

3. Kuća sa liftom, teretanom i bilijar salom, 2,5 miliona evra
Objekat je na tri nivoa, ograđena, sa salonom, trpezarijom, kuhinjom, bibliotekom, dve dvorišne terase... Takođe, vila u Ulici generala Save Grujića od 600 kvadrata poseduje bazen, peglaonicu, bilijar salu, saunu, vešernicu, teretanu, mašinsku salu, garažu, nekoliko kupatila, pet soba, ali i lift.

4. Starinska lepotica koja krije "smart home" tehnologiju - 2,3 miliona evra
Kuća je na dva nivoa i nalazi se u Ulici Đorđa Radojlovića, ima 400 kvadrata na 10 ari placa, a u dvorištu ima pomoćni objekat u kome se nalazi bazen sa saunom i letnjom kuhinjom sa roštiljem. Ima pet soba, trpezariju, kuhinju, ostavu...
U suterenu je kompletno odvojen i sređen stan sa posebnim ulazom. Takođe, vrt je kompletno uređen, a cela vila je opremljena po principu "smart home" tehnologije, sa alarmom i nadzorom 24 sata dnevno. Na krovu su urađeni solarni paneli. Osim garaže, objekat ima i vinski podrum.

5. Vila sa prostorijama za poslugu, bazenom i saunom, i zastakljenim tremom, 1,49 miliona evra
Vila u Vajara Đoke Jovanovića se prostire na četiri nivoa (ukupno 623 kvadrata) na placu od osam ari. Lift, bazen, sauna, prostor za masažu samo su neke od stvari kojima kuća raspolaže. Tu je i garaža, prostorije za poslugu, radni kabinet, zastakljeni trem, roštilj.

6. Komšiluk Belog dvora, 1,1 milion evra
Objekat se nalazi odmah ispod Belog dvora, u Ulici Aleksandra Tirnanića Tirketa (780 kv) u mirnom kraju i u blizini rezidencija, konzulata i ambasada. Zelena površina je oko 10 ari, a sama vila ima četiri nivoa. Prodavci navode da je izrađena od luksuznih i kvalitetnih materijala, sa posebno pravljenom stolarijom, i sa čak pet parking mesta.