Vesti
Društvo i ekonomija
Mihajlović opoziciji: Ne kritikujte projekte koje sami niste umeli da realizujete
13.03.2018. 20:00
Izvor: Beta
Mihajlović opoziciji: Ne kritikujte projekte koje sami niste umeli da realizujete
Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je, povodom navoda DSS-a da bi izgradnja gondole između starog i novog dela Beograda, narušila izgled Kalemegdana i bila još jedna prilika da se "ukrade novac poreskih obveznika", da su oni koji sada kritikuju taj projekat, isti oni koji ga nisu realizovali dok su bili na vlasti jer su se bavili "sopstvenim bogaćenjem".
"Dok su bili na vlasti, gondola između Kalemegdana i Ušća im je bila dobar projekat, ali ga nisu realizovali jer su bili zainteresovani samo da napune džepove. Danas, kad je obezbeđen novac da se projekat realizuje, da Beograđani lakše prelaze s jedne na drugu obalu reke i da Beograd privuče još više turista, protiv su gondole", rekla je Mihajlović.
Demokratska stranka Srbije (DSS) ocenila je ranije danas da bi izgradnja žičare - "gondole" između starog i novog dela Beograda, na kojoj insistira gradska vlast, narušila izgled Kalemegdana i bila još jedna prilika da se "ukrade novac poreskih obveznika".
Mihajlović je istakla da su "građani na beogradskim izborima rekli šta misle o onima koji menjaju mišljenje zavisno od toga da li su vlast ili opozicija, i dali poverenje ljudima koji vole Beograd, imaju rezultate i iskrenu nameru da realizuju projekte koji doprinose razvoju grada i boljem životu u prestonici".