Korisnička podrška
Problem sa uplatom

U slučaju da plaćate preko PayPal-a putem eCheck-a, aktivacija pretplate nije momentalna, jer je potrebno do 10 dana za transfer sredstava. Momentalna aktivacija pretplate je moguća samo u slučaju uplate kreditnim karticama.

  • Da li ste apsolutno sigurni da ste kompletirali transakciju na sajtu PayPal-a?
    PayPal vam nakon unesenih podataka prvo prikazuje stranicu sa sumarnim podacima o pretplati, gde morate kliknuti na dugme PAY da bi transakcija bila kompletirana. Nakon uspešne transakcije PayPal vam takođe šalje potvrdu na e-mail adresu koju ste naveli

  • Da li se prijavljujete sa istim imenom kao kada ste izvršili uplatu?
    Ukoliko imate registrovanih više korisničkih imena na BalkaniYUm-u, proverite da li se prijavljujete pod istim korisničkim imenom kao ono pod kojim ste izvršili pretplatu.

U slučaju da ste uplatili kreditnom karticom, a vaša pretplata nije produžena, molimo da nam prosledite (forward) e-mail koji ste dobili od PayPal-a nakon uspešno kompletirane transakcije na našu adresu webmaster@balkaniyum.tv. Ako niste dobili nikakav e-mail od PayPal-a, proverite još jednom da li ste transakciju kompletirali, i u krajnjem slučaju obratite nam se na naš e-mail kako bi utvrdili gde je nastao problem.