Korisnička podrška
UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Poštovani korisnici
za uspešno praćenje TV programa, kao i pristup ostalim multimedijalnim sadržajima ponuđenih na našem sajtu morate biti registrovani i pretplaćeni na neki od paketa u ponudi.

Registracija je brza i jednostavna, a nama omogućava da pratimo korišćenje resursa sajta u cilju maksimizacije performansi. Podaci koje budete ostavili pri registraciji nikako neće biti dostupni drugim organizacijama, niti će se koristiti za slanje marketinških e-mail poruka.

Internet brzina

Potrebno je da imate brzu internet konekciju (broadband) sa download brzinom od minimum 1.5Mbps (poželjna je brzina od 2Mbps ili veća).

Brzinu vaše internet konekcije možete testirati ovde:

Test internet brzine

Pretplata

Ukoliko su svi uslovi zadovoljeni, i test program vam funkcioniše, možete početi sa praćenjem uživo programa. Potrebno je da se pretplatite na neki od paketa koje imamo u ponudi.

Plaćanje pretplate možete vršiti:.

  • Vašim PayPal nalogom
  • Kreditnim karticama Visa, Mastercard/Eurocard, Discover, American Express, Switch/Maestro, Solo (posredstvom PayPal-a)
  • Bankovnim računom, eCheck (posredstvom PayPal-a)

Obratite pažnju da je aktivacija naloga momentalna jedino prilikom uplate platnom ili kreditnom karticom posredstvom PayPal-a. U slučaju uplate bankovnim računom, iako posredstvom PayPal-a, aktivacija nije momentalna jer je potrebno do 10 dana za transfer sredstava sa vašeg na naš račun.

Pokretanje programa

Nakon izvršene pretplate, spremni ste da počnete da pratite uživo program.

Na prvoj stranici kliknite na play dugme kanala koji želite da pratite, kako je pokazano na slici:

PROBLEMI U RADU

U slučaju da imate problema sa korišćenjem sajta ili praćenjem programa, molimo da posetite deo za korisničku podršku