Slobodno vrijeme
Kompjuteri i internet
Sajt sedmice: www.turbo-kuvar.com
29.01.2009. 12:00
Izvor: Nezavisne novine
Sajt sedmice: www.turbo-kuvar.com
Svi oni koji vole da uživaju u hrani ovaj sajt će često posjećivati, a činjenica da ima preko 1.000 recepata obradovaće mnoge gurmane.
Sa strane se nalaze podmeniji koji su podijeljeni po vrstama obroka, a za početak pretražite koja se to jela nalaze u odjeljku predjela, zatim šta se sve može naći u zakuskama, a pored onih osnovnih recepata za supe i čorbe, u istoimenom podmeniju možete pronaći recepte kao što su oni za baštovansku supu, hajdelberška supu od leće, krem čorbu od kikirikija, kinesku kokošju supu i mnoge druge.
Oni koji svoj obrok vole da upotpune salatom ili dobrim sosom i za njih se može naći mnoštvo recepata, a mi ćemo vam prikazati samo neke od njih.
Avokado s umakom od paradajza nije sigurno salata koja će se svakome svidjeti, ali za one koji imaju ekstravagantniji ukus, ona je idealna.
Od uobičajenih salata možete vidjeti kako se pripremaju one od paradajza, krastavaca, kupusa, a ako imate neko drugo povrće od 70 recepata pronaći ćete sigurno jedan koji objašnjava kako se ona priprema.
Drugi dio podmenija rezervisan je za glavna jela, a domaćice koje imaju pristup Internetu mogu slobodno da se uzdaju u ovaj sajt i sve isprobane recepte.
Ne smijemo zaboraviti naglasiti da svaki od ovih recepata ima i fotografiju, pa uz opis pripreme možete vidjeti i kako bi trebalo da izgleda finalni proizvod.
Treći dio rezervisan je za dezerte, a ako volite kolače pronaći ćete 85 recepata. Recepti torti, dezerta, pudinga, krema i sladoleda su u odvojenim grupama, pa je snalaženje po njima tim načinom mnogo olakšano.
Još ćemo naglasiti da vas u ostatku ovog sajta očekuju podmeniji povrće i vegetarijanska kuhinja, a ako ste ljubitelji italijanske, kineske ili grčke kuhinje, pripremanje hrane uz recepte s ove stranice biće vam mnogo lakše.