Slobodno vrijeme
Kompjuteri i internet
Sajt sedmice: www.zenskiportal.com
10.03.2009. 12:00
Izvor: Nezavisne novine
Sajt sedmice: www.zenskiportal.com
Ženski portal je sajt namijenjen, prije svega, ženama koje ovdje svaki dan mogu pronaći nešto novo.
Glavni meni ima veoma zanimljivu kombinaciju boja, ugodan dizajn, a jasan je pa se po njemu nije teško snalaziti. Možete odmah naći priče koje su najaktuelnije, kao i mnoge savjete vezane za izgled i život uopšte.
Najčitaniji tekst trenutno je savjet kako iskoristiti aktuelna sniženja, a savjeti poput onoga da kada kupujete hlače uvijek kupite one duže i širih nogavica ili onaj da crna haljina nikad neće izaći iz mode i da ju svaka djevojka treba imati u ormaru, uvijek dobro dođu.
Još jedna podjela na glavnom meniju je i ona na najčitanije i najnovije tekstove, pa upoređivanjem istih možete vidjeti šta to najviše interesuje čitaoce ovog sajta.
Zanimljiv podatak je i taj da se među najčitanijim tekstovima nalaze oni koji se tiču muško-ženskih odnosa, kao što je slaganje horoskopskih znakova u krevetu, ali i šta to muškarci najviše vole kod žena.
Od desetak stvari koje su naveli, mnoge djevojke ne znaju da su muškarcima veoma erotične kada su bez rublja, ali i šminke, iako su priznali da im se sviđa kada djevojke nanose sjaj na usne.
Podmeni "Karijera" namijenjen je djevojkama i ženama koje svakodnevno odlaze na posao, pa pored savjeta o oblačenju na poslu, možete pročitati i tekstove o ličnom brendiranju, savjetima kako da se lakše prilagodite novom poslu, ali i o tome da već postojeći što više zavolite.
Oni koji vjeruju u horoskop mogu da pročitaju koji posao odgovara vašem znaku, ali i 10 stvari koji mogu upropastiti intervju za posao.
Kao što i samo ime rubrike "Ljepota" govori u njoj ćete pronaći savjete o ljepoti poput najnovijih kozmetičkih proizvoda, trendova, odjeće, obuće i mnogih drugih.
Nemojte propustiti ni rubriku "Ljubav" u kojoj se nalaze neki od najčitanijih tekstova, a ako vas ipak intresuje mnogo više o šminki i frizurama i za njih su izdvojene posebne rubrike.
Takođe vas očekuju tekstovi vezani za vaše zdravlje, a u "Garderoberu" pogledajte šta će to biti aktuelno predstojećeg proljeća i ljeta.